Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere hiç bir yerde bulamayacağınız, ivr numaraları ile google üzerinden nasıl reklam yaparak iyi kazançlar elde edilir bunu anlatacağım.
Sevgili ivr kullanıcıları ve bu işten gerçekten para kazanmak isteyen arkadaşlar, öncelikle her platformda olduğu gibi google üzerinden de, reklam yapıp iyi kazançlar elde etmek mümkün fakat konu ivr sektörüne gelince, işe yarar bilgiye ulaşmak kısıtlı. İlk olarak, kullandığımız gmail hesabı yada elimizde bulunan (eski olursa daha iyi olur) bir gmail hesabı ile google adswords'e girip buradan uzman modunu seçerek hesap açıyoruz. Daha sonrasında, reklamlarımızı yayınlayabilmemiz için bir hosting firmasından alan adımızı çalıştırabileceğimiz bir host satın alıyoruz. Daha sonrasında bir alan adı firmasına üyelik açarak yayınlayacağımız reklamın domaini satın alıyoruz ve aradan 15-20 dakika geçtikten sonra alan adımızın name serverleri oturmasını bekliyoruz ve daha sonra cloudflare üzerinden alan adını almış olduğumuz firmanın alan adını yönet kısmından buradaki name serverleri ve host ipsini ekliyoruz. Cloudflare üzerinden işlemi devam ettirip tekrar eklemiş olduğumuz name serverlerin oturmasını bekliyoruz ve alan adımızı çalışılabilir ve korunabilir hale getirdikten sonra diğer işleme devam ediyoruz. Bu işlemi tamamladıktan sonra hostingimize bağlanıp alan adınımız ile alan açıyoruz ve bu alana reklamını yapacağımız numarabiz üzerinde bir çok çeşit örneği bulunan canlı sohbet hattı ve sohbet hatları temalarından birini buraya ekliyoruz. Numarabiz gerçekten bu konuda bir numara ve tüm yayıncılarına koşulsuz bir şekilde destek oluyorlar. Ben tüm bunların hepsini onlardan öğrendim sevgili arkadaşlar. Daha sonrasında google adswords hesabımıza girip, aktifleşen alan adımızı ekleyip buradan google reklam ağını seçerek devam ediyoruz. Tüm aşamaları doğru şekilde ilerlettikten sonra en son bölümde anahtar kelimeleri belirleme ve reklam yayınlanırken gözükecek kelime başlıkları geliyor. Burada dikkat etmemiz gereken konu anahtar kelimelerin hangilerinin ekleneceği burada reklamınızı yaptıktan sonra iyi bir analiz yapmamız gerekiyor çünkü her hesabın çalışma performansı farklılık gösterebiliyor. Dikkat etmemiz bir diğer konuda, reklam başlıklarının ve açıkla metinlerinin diğer reklamlardan farklı olması ve benzerlik göstermemesi. Bu aşamalarıda bitirdikten sonra google reklamımızı inceleyecek ve daha sonrasında reklamımız yayına girecek ve eklediğimiz anahtar kelimelerini arayan canlı sohbet hattı severleri bizim reklamımıza tıklayacak ve bizde dakikası tam 1.13₺ kazanacağız.
Arkadaşlar bu bilgileri başka hiç bir yerde bulamazsınız. Eğer beğendiyseniz bir like ve yorum atmanız beni çok mutlu eder. ve sorularınızı bu gönderi altında sorabilirsiniz. sizlere yardımcı olmak ve para kazandırmak istiyorum. ve buradan Numarabiz ve ivrtr ailesine teşekür etmek istiyorum.